Dekanımızdan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasına (TTSO) Ziyaret

Dekanız Prof. Dr. Atilla Doğan, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Abdullah Uzun, İşletme Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Kader Tan Şahin ve Rektör Danışmanı hocamız Öğr. Gör. Ali Haydar Doğu, TTSO Başkanı Erkut Çelebi'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. TTSO kurullarına yeni görev döneminde başarı dileklerini ileten Dekanımız Atila Doğan, iş dünyasının mühendislik dalının yanı sıra sosyal dallarda eğitim gören öğrencilerle de ortak çalışmalar yapabilmesi için çeşitli projeleri olduğunu ve bu konuda TTSO ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini de ifade etti. TTSO Başkanı Erkut Çelebi de, iş dünyası olarak üniversitenin her bölümünden yapılacak katkılara açık olduklarını belirtti.

07 Aralık 2022